Immediate Edge Beoordeling

Immediate Edge is een crypto-uitwisseling onder het in Hongkong gevestigde merk iFinex Inc, met wettelijke vertegenwoordiging op de Britse Maagdeneilanden. Immediate Edge exchange lanceerde in december 2012, en sindsdien heeft het veel hindernissen ondervonden.

Desondanks streeft het er nog steeds naar om gebruikers de beste cryptocurrency handelservaring te bieden. Door het gebruik van de modernste handelstools, constante innovatie en uitmuntende klantenondersteuning, heeft het door de jaren heen een loyale aanhang van handelaren opgebouwd.

Verwante artikelen over dit onderwerp: https://www.frau-margarete.de/nl/immediate-edge-ervaringen/

Immediate Edge exchange [Wikipedia] is een kolos met veel ervaring in custodial crypto management en zit achter de meest populaire stablecoin Tether (USDT). Zelfs na het ervaren van hacks, hebben ze altijd een manier gevonden om zich te verzoenen met gebruikers en schade terug te betalen.

Door deze fouten zijn ze robuuster geworden en leveren ze nu een zeer veilige handelservaring. De problemen zijn nog niet voorbij voor Immediate Edge, aangezien het de hoofdverdachte is voor vermeende Bitcoin-manipulatieschema’s met zijn moederbedrijf iFinex in 2017.

Immediate Edge Opname Vergoedingen

Immediate Edge rekent een vaste prijs voor opnames. De werkelijke prijs is afhankelijk van het type cryptocurrency dat u wilt opnemen. Voor Bitcoin zijn de kosten 0,0004 BTC per opname. Voor andere zoals Cosmos (ATOM) en Algorand (ALGO) zijn opnames gratis.

Immediate Edge heeft een ongebruikelijk beleid met betrekking tot fiatopnames. De exchange rekent een vast tarief van 3% op alle fiatopnames boven de 1 miljoen USD in 30 dagen of vanaf de derde opname in 30 dagen.

Stortingen

Cryptocurrency stortingen zijn gratis, terwijl overboekingen 0,10% kosten met een minimum storting van 60 USD of EURO. U kunt ook crypto kopen met een kredietkaart, via vertrouwde derde partij betalingsverwerkers.

Crypto kopen met een kredietkaart op de Immediate Edge-beurs
Via haar partners heeft Immediate Edge het eenvoudig gemaakt voor gebruikers om crypto te kopen met een kredietkaart. Beschikbare crypto’s zijn Bitcoin, Tether, Ethereum en andere ERC20 tokens. Het minimum aankoopbedrag is $25 USD.

Het proces is eenvoudig. Log in op uw account, selecteer storting, en vervolgens Betaalkaarten. Van hieruit kiest u een betalingsverwerker en crypto, en voert u het bedrag in. Voer de bestemmingsportemonnee in en ga verder met de betaling. Beide aanbieders vereisen op het moment van schrijven KYC-verificatie.

Om de creditcarddienst aan te bieden werkt Immediate Edge samen met Mercuryo en OWNR wallet. Beiden beweren een eerlijke prijs, hoge veiligheid en 24/7 klantenondersteuning te bieden.

Hoe te handelen op Immediate Edge

Het Immediate Edge handelssysteem werkt via gesegmenteerde rekeningen. Zodra u een storting doet, komt deze terecht op uw Financieringsrekening. Om te handelen, moet u het overmaken naar uw Exchange of Margin Trading account. De transfers zijn gratis en onmiddellijk.

Eerst moet u ervoor zorgen dat uw beursportemonnee gefinancierd is. Bij Immediate Edge zijn er drie speciale portemonnees voor elk van de functies van de site: Exchange, Marge Trading, en Funding. De verplaatsing van uw fondsen is onmiddellijk tussen de portemonnees.

Om te beginnen met handelen, selecteert u gewoon een valutapaar op de handelspagina. Laten we, met IOTA/BTC als voorbeeld, eens kijken naar de functies die voor u beschikbaar zijn.